Κάντε κράτηση τώρα!

  Παραλαβή:
Time
  Επιστροφή:
Time
  Τύπος οχήματος:
Μηχανή     Αυτοκίνητο

Bike Rental EOT Approved

Καλώς ήρθατε στο Crete Bike Rentals

Crete Bike Rentals

Αγαπητοί φίλοι της μοτοσυκλέτας,

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του RENTABIKE, Ενοικιάσεων Μοτοσυκλετών στην Κρήτη!

Το motoXperience βρίσκεται στο Πισκοπιανό & στη Χερσόνησο και είναι το καλύτερο μέρος όπου μπορείτε να ενοικιάσετε διάφορους τύπους τετράτροχων και δίτροχων μηχανών για την ευχάριστη διαμονή σας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας.

Είτε θέλετε να ταξιδέψετε μόνοι σας είτε να λάβετε μέρος σε μια οργανωμένη περιήγηση με μοτοσικλέτα, εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε τη μηχανή που θα καλύπτει τις προσδοκίες σας για μία κλασική και περιπετειώδεις περιήγηση στην Κρήτη.

Απολαύστε τις διακοπές σας με την motoXperience.

Το Πισκοπιανό και η γύρω περιοχή είναι ένα υπέροχο μέρος για οδήγηση με μηχανή. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε όλα τα είδη μηχανών: από τετράτροχα, δίτροχα ακόμα και scooters.

Μπορείτε να τα ενοικιάσετε με την ημέρα, την εβδομάδα ή όσο καιρό θελήσετε. Όλες μας οι μηχανές είναι μοντέρνες, άνετες, σε άριστη κατάσταση και άρτια εξοπλισμένες.

find us on social media
find us on Facebook
find us on Google+

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Crete Bike RentalsCrete Bike Rentals

Μπορούμε να σας προτείνουμε μέρη για επίσκεψη και εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για διακοπές με μηχανή, επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες. Χάρτες και οδηγίες για τα Μάλια και τις γύρω περιοχές.

Η μεγάλη μας έκθεση, βρίσκεται στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου. Το δεύτερο κατάστημά μας είναι στην οδό Σανουδάκη 28, στη Χερσόνησο.

Κάντε κράτηση καλώντας στο: 28970 21114

Από το 2015 αυτοκίνητα διαθέσιμα για ενοικίαση

 © - CRETE BIKE RENTALS  
 Web Design and Web Hosting by crete-web.gr